Μεσοθεραπείες Σώματος

Με τον όρο μεσοθεραπεία σώματος, αναφερόμαστε στην έγχυση ειδικών θεραπευτικών διαλυμάτων σε συγκεκριμένο βάθος κάτω από την επιφάνεια του δέρματος (ενδοδερμικά).

Η θεραπεία αυτή μπορεί να διαδραματίσει τον ρόλο του αρωγού σε μία ευρεία γκάμα δερματικών και αισθητικών προβλημάτων και ατελειών του σώματος.

Η εφαρμογή των μεσοθεραπειών σώματος εφαρμόζονται αποκλειστικά από έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση μορίων λίπους και ύδατος στην οριακή επιφάνεια μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Το δέρμα χάνει την αρχική του μορφή και παρουσιάζονται λειτουργικές διαταραχές, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η λεγόμενη «όψη φλοιού πορτοκαλιού».

Στην Athens North Clinic αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της κυτταρίτιδας με ενέσιμη μεσοθεραπεία ή ενέσιμη μεσοθεραπεία σε συνδυασμό με μασάζ ραδιοσυχνοτήτων και cavitation. Η τεχνική της ενέσιμης μεσοθεραπείας εφαρμόζεται στο σώμα, κυρίως στους μηρούς και στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή της κοιλιάς, με σκοπό όμως την εξάλειψη της κυτταρίτιδας από την δεύτερη κιόλας συνεδρία.

Διαβάστε περισσότερα για την μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης

Η μεσοθεραπεία καταπολέμησης του τοπικού πάχους είναι ενέσιμη τεχνική, η οποία εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, στα σημεία του σώματος που κρίνεται αναγκαία. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, με την μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αμέσως μετά το τέλος των προγραμματισμένων συνεδριών.

Διαβάστε περισσότερα για την μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης.

Μεσοθεραπεία Σύσφιξης

Κατά την μεσοθεραπεία σύσφιξης εγχύουμε ουσίες που ενισχύουν την σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Η χορήγηση γίνεται με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών σε περιοχές όπως η κοιλιά, το γόνατο, τα ψωμάκια, τα μπράτσα κ.α.

Διαβάστε περισσότερα για την μεσοθεραπεία σύσφιξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350