Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης

Η μεσοθεραπεία καταπολέμησης του τοπικού πάχους είναι ενέσιμη τεχνική, η οποία εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, στα σημεία του σώματος που κρίνεται αναγκαία. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, με την μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αμέσως μετά το τέλος των προγραμματισμένων συνεδριών.

Είναι μία απλή ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά την οποία εγχύονται ουσίες λιποδιάλυσης σε περιοχές όπως οι γλουτοί, οι μηροί και γενικότερα σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα. 

Ποια είναι η διαδικασία;

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε ειδικές ουσίες στο κατάλληλο βάθος (ενδοδερμικά) με τη βοήθεια πολύ μικρών βελονών. Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν οι δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.

Ποιες ουσίες χρησιμοποιούνται στην λιποδιάλυση; 

Η μεσοθεραπεία τοπικού πάχους εμπεριέχει ουσίες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, το δεοξυχολικό οξύ κ.α., που προκαλούν συρρίκνωση των λιποκυττάρων και αποδέσμευση των λιπαρών οξέων, τα οποία αποβάλλονται μέσω της μεταβολικής οδού.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Με την εφαρμογή πάγου 15 λεπτά πριν την έγχυση, η θεραπεία δεν έχει πόνους και χαρακτηρίζεται ανεκτή.

Υπάρχουν επιπλοκές;

Πιθανή αντένδειξη της θεραπείας είναι οι εκχυμώσεις (μελανιές) που οφείλονται στην βελόνα. Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την μεσοθεραπεία οι εκχυμώσεις υποχωρούν.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η θεραπεία;

Συνήθως χρειάζονται από 4 έως 8 συνεδρίες ανάλογα με την περίπτωση και με μεσοδιάστημα 20 ημερών μεταξύ των εγχύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350