Ορθοδοντική Ενηλίκων & Παιδιών

Η ορθοδοντική θεραπεία πέραν της αισθητικής που προσφέρει, επειδή τοποθετούνται τα δόντια στην ιδανική κατά το δυνατό θέση έχει ως αποτέλεσμα και την βελτίωση των συνθηκών στοματικής υγιεινής.

Η κλινική μας διαθέτει ορθοδοντικό τμήμα ενηλίκων και παιδιών όπου η εξειδικευμένη ορθοδοντικός μετά από λεπτομερή εξέταση θα σας προτείνει τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας για τις δικές σας ανάγκες ή του παιδιού σας.

Για να μετακινηθούν τα δόντια σε μια πιο επιθυμητή διάταξη, η ορθοδοντικός μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γνωστά σε όλους σιδεράκια που είναι ορατά καθώς βρίσκονται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών.

Υπάρχει όμως και η λύση με λευκά σιδεράκια. Τα λευκά σιδεράκια κατασκευάζονται από πορσελάνη υψηλής αισθητικής και αντοχής και χρώματος που μοιάζει με το φυσικό του δοντιού με αποτέλεσμα να μην είναι ορατά.

Διαβάστε περισσότερα για τα σιδεράκια.

Η πιο σύγχρονη και «αόρατη» λύση είναι οι αόρατοι νάρθηκες. Οι διαφανείς πλαστικοί ακρυλικοί νάρθηκες που κλειδώνουν πάνω από τα δόντια και αποτελούνται από διαφορετικά σετ που εφαρμόζονται διαδοχικά.

Διαβάστε αναλυτικά για τους αόρατους νάρθηκες.

Ακόμη μία εξαιρετικά «αόρατη» αισθητική λύση είναι τα γλωσσικά σιδεράκια (τα οποία τοποθετούνται στην πίσω επιφάνεια των δοντιών).

Η σωστή διάταξη των δοντιών προσφέρει ένα όμορφο αισθητικά χαμόγελο και υγεία στο στόμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350