Ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες

Τι είναι οι όψεις πορσελάνης;

Οι αισθητικές αποκαταστάσεις από πορσελάνη είτε ζιρκονία καλύπτουν όλο το δόντι. Είναι άριστης αντοχής και αισθητικής, χωρίς την κλασσική επένδυση μετάλλου.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η κατασκευή και η τοποθέτηση των στεφανών περιλαμβάνει, τροχισμό του δοντιού ώστε να αφαιρεθεί η απαραίτητη ποσότητα οδοντικής ουσίας, λήψη αποτυπώματος, τοποθέτηση προσωρινών στεφανών από ρητινώδες υλικό και με το πέρας περίπου μιας εβδομάδας, γίνεται η συγκόλληση στο δόντι της στεφάνης που έχει κατασκευαστεί.

Τι είναι η ζιρκονία;

Η ζιρκονία είναι οξειδίου του ζιρκονίου, ορυκτό που βρίσκουμε στη φύση και φημίζεται για την σκληρότητα, την αντοχή του αλλά και την εξαίρετη ομορφιά του.

Η πορσελάνη ή η ζιρκονία δίνει φυσικό αποτέλεσμα στο χαμόγελό μου;

Και τα δύο είδη αποκαταστάσεων έχουν διαφανή πυρήνα με αποτέλεσμα να τις διαπερνά το φως, ακριβώς όπως διαπερνά ένα φυσικό δόντι. Γι’ αυτό έχουμε ένα ιδιαίτερα φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ συστήνουμε τις όψεις πορσελάνης καθώς είναι μια εξαιρετική λύση αντί για τις μεταλλοκεραμικές στεφάνες (θήκες) και γέφυρες, για όσους έχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις.

Οι όψεις πορσελάνης είναι κατασκευασμένες από κεραμικό υλικό αποκλειστικά στο εργαστήριο. Συγκολλώνται στο στόμα του ασθενή από τον θεράπων οδοντίατρο. Η πορσελάνη είναι το πλέον αισθητικό υλικό με τη μεγαλύτερη αντοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350