ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Αγγελική Δαλακούρα

Η δρ. Αγγελική Δαλακούρα είναι Χειρουργός Οδοντίατρος DDS, κάτοχος του μετεκπαιδευτικού προγράμματος της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο την ακτινοδιάγνωση, ακτινοπροστασία και ακτινοτεχνική. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό λίαν καλώς. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2000 με ειδίκευση στην αισθητική στόματος και προσώπου, ενώ ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου καθημερινά με πολλή αγάπη και θέληση προσφοράς για τον συνάνθρωπο. Παρακολουθεί συνέδρια και σεμινάρια ενώ φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις της οδοντιατρικής. Η κα Δαλακούρα οραματίστηκε τις κλινικές ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και ATHENS NORTH CLINIC με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών, και το Νοέμβριο του 2018 το έκανε πραγματικότητα. Δημιούργησε στο Μαρούσι την πιο εξιδεικευμένη κλινική αντιμετώπισης Οδοντιατρικών και Αισθητικών προβλημάτων.

Ιωάννης Γκισάκης

Ο δρ. Ιωάννης Γκισάκης απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, απ’ όπου έλαβε το Δίπλωμα Κλινικής Εξειδίκευσης στη Χειρουργική Στόματος DDS και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Παθοβιολογία Στόματος MSc. Παράλληλα, εκπόνησε δύο διδακτορικές διατριβές, στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και στην Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Ειδικότερα, εκπαιδεύτηκε σε ολόκληρο το φάσμα της Χειρουργικής Στόματος στην Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και στα Οδοντικά Εμφυτεύματα στη Μονάδα Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Διατελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης και της European Association for Osseointegration.

Γιώργος Δαρζέντας

Ο δρ. Γιώργος Δαρζέντας είναι Οδοντίατρος Ενδοδοντιστής DDS, MSc, ειδικευθείς στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ανδριανή Κοκκορέ

Η δρ. Ανδριανή Κοκκορέ είναι απόφοιτη του τμήματος Οδοντιατρικής DDS του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ. Έλαβε στη συνέχεια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης MSc στη Διαγνωστική και Ακτινολογία Στόματος από το τμήμα της Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ. Αφορά τριετή κλινική ειδίκευση στη Διαγνωστική Μεθοδολογία των νόσων του στόματος και στην Ακτινοτεχνική και Ακτινοδιάγνωση των παθήσεων της γναθοπροσωπικής χώρας. Παρέχει υπηρεσίες σε οδοντιατρικούς ασθενείς από το 2006. Έχει κάνει επιστημονικές εργασίες σε οδοντιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε οδοντιατρικά συνέδρια. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής από το 2006, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας από το 2007, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Οδοντογναθοπροσωπικής Ακτινολογίας, International Assoc of Dentomaxillofacial Radiology από το 2007, επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ στην κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας στόματος από το 2009.

Μαριάννα Κοντοπόδη

Η δρ. Μαριάννα Κοντοπόδη αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2005 από την Οδοντιατρική Σχολή DDS του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον Σεπτέμβριο του 2007 συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, με κατεύθυνση την Αισθητική Οδοντιατρική MSc, όπου τον Αύγουστο του 2008 κατέκτησε τον τίτλο. Από το 2009 μέχρι και σήμερα ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου με αποκλειστική ειδίκευση στην Αισθητική Δοντιών και Επανορθωτική Οδοντιατρική.

Ευαγγελία Λεμπέση

Η δρ. Ευαγγελία Λεμπέση είναι ειδικός ορθοδοντικός DDS, MSc, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) με υποτροφίες του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και τιμητικές διακρίσεις. Ολοκλήρωσε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ορθοδοντική της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 2012. Ο τίτλος της ειδικότητας της Ορθοδοντικής της απονεμήθηκε κατόπιν εξετάσεων από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ) του Υπουργείου Υγείας. Είναι επιμελήτρια του Ορθοδοντικού Τμήματος του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) από το 2013. Η άσκηση της Ορθοδοντικής σε νοσοκομειακό περιβάλλον της προσφέρει καθημερινά τη δυνατότητα θεραπείας ασθενών με μεγάλες ανάγκες θεραπείας και ευκαιρίες συνεργασίας με συναδέλφους γιατρούς και οδοντιάτρους διαφόρων ειδικοτήτων. Δημοσιεύσεις της υπάρχουν σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Ιωάννα Σίσκα

Η δρ. Ιωάννα Σίσκα είναι απόφοιτη του τμήματος Οδοντιατρικής DDS του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΘ και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων ΣΣΑΣ. Έλαβε στη συνέχεια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαγνωστική και Ακτινολογία Στόματος από το τμήμα της Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ. Αφορά τριετή κλινική ειδίκευση στη Διαγνωστική Μεθοδολογία των νόσων του στόματος και στην Ακτινοτεχνική και Ακτινοδιάγνωση των παθήσεων της γναθοπροσωπικής χώρας. Από το 2014 είναι Διευθύντρια του Οδοντιατρικού Ακτινολογικού τμήματος του 251 ΓΝΑ Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Έχει κάνει επιστημονικές εργασίες σε οδοντιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε οδοντιατρικά συνέδρια. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας και μέλος της Ευρωπαικής Εταιρείας Οδοντογναθοπροσωπικής Ακτινολογίας EADMFR.

Kατερίνα Σφακιανού

Η δρ. Kατερίνα Σφακιανού είναι Οδοντίατρος DDS, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Στοματολογία MSc και διπλωματική εργασία πάνω στη Διερεύνηση της Ανοσοϊστοχημικής Έκφρασης του Μορίου NFκB p65 σε HPV θετικές και αρνητικές προκαρκινικές βλάβες, ακανθοκυτταρικά καρκινώματα στόματος. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, στο εξωτερικό ιατρείο Στοματολογίας του Νοσοκομείου “Ο Ευαγγελισμός”. Έχει συμμετάσχει με επιστημονικές εργασίες σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και στη συγγραφή άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.

Μαρία Φασουλάκη

Η κα Μαρία Φασουλάκη είναι κάτοχος διπλώματος HND του Cambridge Regional College με ειδικότητα Advanced Skin Care and Healthy Therapy, καθώς επίσης κατέχει την κρατική πιστοποίηση του Τεχνικού της Αισθητικής Τέχνης. Η κα Φασουλάκη με τακτική συμμετοχή σε συνέδρια αισθητικής και κοσμητολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει εκπονήσει εργασίες για δερματικές παθήσεις και νέους τρόπους αντιμετώπισης της ακμής. Η επαγγελματική της εμπειρία προέρχεται από Δερματολογικά Iατρεία με καταξιωμένους Δερματολόγους, ενώ φροντίζει να διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις της για την τεχνολογία στην αισθητική.