Λεύκανση Δοντιών

Με την οδοντική λεύκανση επιτυγχάνεται ένα χαμόγελο λαμπερό, που αποπνέει υγεία και ομορφιά, και το οποίο προσδίδει αυτοπεποίθηση και νεανικότητα. Ένα λαμπερό χαμόγελο θεωρείται γοητευτικό και έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία μας, αλλά και σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και επαγγελματικής μας ζωής.

Ο καθένας μας έχει πολύ διαφορετικές αποχρώσεις στα δόντια του. Το μυστικό στην πετυχημένη λεύκανση είναι να βελτιώσουμε την απόχρωση αυτή με ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται επεμβατικό ή ψεύτικο.

Στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ εφαρμόζουμε τους πλέον εξελιγμένους και ασφαλείς τρόπους. Υπάρχουν 2 μέθοδοι λεύκανσης των δοντιών που μπορείτε να επιλέξετε:

 • την πλέον σύγχρονη μέθοδο λεύκανσης με συσκευή laser τελευταίας τεχνολογίας όπου η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο σε μόλις 1,5 ώρα (καθώς προηγείται καθαρισμός και στίλβωση), έχετε το λευκό χρώμα δοντιών που επιθυμείτε.
 • εναλλακτική μέθοδος είναι οι νάρθηκες λεύκανσης (μασελάκια) που είναι εξατομικευμένοι και εφαρμόζουνε με απόλυτη ακρίβεια στα δόντια σας, κατά την διάρκεια της νύχτας για 10-15 ημέρες, με την εφαρμογή ειδικού λευκαντικού παράγοντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

  Διεύθυνση

  • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
  • info@odontiatrikoathinon.gr
  • (+30) 210 6813330-350