Η προληπτική οδοντιατρική είναι η βάση για ένα υγιές χαμόγελο. Κατά συνέπεια αποτελεί σημαντικό τμήμα της κλινικής μας και αφορά παιδιά και ενήλικες.

Για τους μικρούς μας φίλους είναι απαραίτητη η επίδειξη ορθής στοματικής υγιεινής και των διαδικασιών της όπως: η σωστή χρήση οδοντόβουρτσας, οδοντικό νήμα, μεσοδόντια βουρτσάκια κ.α.

Επίσης, προτείνουμε στο πλαίσιο της πρόληψης να πραγματοποιούνται όπου είναι απαραίτητο για το παιδί, θεραπείες όπως καθαρισμός των δοντιών, φθορίωση και προληπτικές εμφράξεις, η πρωτοποριακή μέθοδος sealants.

Οι ενήλικες θα πρέπει να προσέρχονται στον οδοντίατρο για τακτικούς επανελέγχους, για έγκαιρη διάγνωση πιθανών προβλημάτων, και καθαρισμός των δοντιών για διατήρηση του στόματος σε συνθήκες υγείας.

Η καθημερινότητα μας είναι απαιτητική γι’ αυτό βρισκόμαστε κοντά σας, για να σας υπενθυμίσουμε με όποιον τρόπο επιθυμείτε εσείς (sms, email, τηλέφωνο) το επόμενο ραντεβού σας για επανέλεγχο και εφαρμογή προληπτικών θεραπειών, σε χρονικό διάστημα που κρίνει ο θεράπων οδοντίατρος πάντα σε συνεννόηση μαζί σας. Η πρόληψη αποτρέπει χρονοβόρες, επίπονες και υψηλού κόστους οδοντιατρικές θεραπείες.

Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν ~ Ιπποκράτης

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350