Εμφυτεύματα Υαλουρονικού

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel. Είναι ένα εξαιρετικά υδρόφιλο υλικό το οποίο έχει την δυνατότητα να απορροφά τοπικά το νερό. Ένας πολυσακχαρίτης που υπάρχει αυτούσια στον οργανισμό μας, κάτι το οποίο το καθιστά απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλές υλικό για την ολική αναζωογόνηση του προσώπου (ήπια διασταυρωμένο HA), αλλά και σε περιπτώσεις όπως γέμισμα βαθιών ρυτίδων ή ανάδειξη ζυγωματικών, αποτελεί εξαιρετική λύση. Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα στην υπό θεραπεία περιοχή, καθώς και τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για την έγχυση του (15 έως 30 λεπτά). Σε κάποιες περιπτώσεις αντικαθιστά ή μεταφέρει την χειρουργική αντιμετώπιση σε δεύτερο χρόνο.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος προσφέρουν όγκο, ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση, διατηρώντας πάντα την φυσική έκφραση του προσώπου. Στην κλινική Athens North Clinic χρησιμοποιούνται τα πιο γνωστά προϊόντα με ιατρικό CE (έγκριση κυκλοφορίας στην ευρωπαϊκή ένωση), αλλά και έγκριση FDA (έγκριση κυκλοφορίας στη Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής), μερικά από αυτά είναι τα Juvederm, Restylane, Teosyal κ.α.

Τα προαναφερόμενα εμφυτεύματα είναι απόλυτα βιοσυμβατά, απορροφώνται από τον οργανισμό, μη ζωικής προελεύσεως αξιόπιστα, δοκιμασμένα και ασφαλή.

Αναπληρώνοντας το χαμένο υαλουρονικό οξύ της επιδερμίδας, αποκαθίστανται οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, ο χαμένος όγκος χαρίζοντας στο πρόσωπο νεανικότητα και λάμψη.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Διατίθεται σε διαφορετικές πυκνότητες και μοριακά βάρη, ώστε να επιτυγχάνει διαφορετικούς στόχους. Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να διαρκέσει από 9 έως και 12 μήνες για το πιο λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ, ή ακόμα από 18 έως 24 μήνες για το πιο πυκνό.

Ποιος είναι ο ιδανικός τύπος υαλουρονικού για εμένα;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι υαλουρονικού οξέος ωστόσο τα πιο υδαρές εμφυτεύματα ενδείκνυται για τις λεπτές γραμμές (λεπτή ρυτίδωση του δέρματος) και ρυτίδες, ενώ τα παχύτερα υλικά εγχύονται βαθύτερα για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου. Στην Athens North Clinic ο καταρτισμένος πλαστικός χειρουργός θα σας προτείνει σχέδιο θεραπείας με βάση τις ανάγκες του προσώπου σας, και συνυπολογίζοντας τον τελικό σας στόχο.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, στο μεσόφρυο, στις ρινοπαρειακές πτυχές, για αύξηση του όγκου στα ζυγωματικά και το πιγούνι, για την ενίσχυση των χειλιών, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη αναμόρφωση της μύτης.

Η εφαρμογή είναι απλή και σύντομη με τον ασθενή να μπορεί άμεσα να επιστρέψει στις καθημερινές δραστηριότητές του.

Οδηγίες μετά την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος:

Αμέσως μετά την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, αν και το τελικό επέρχεται μετά από 3 με 4 εβδομάδες, διότι  χρειάζεται χρόνος για την απορρόφηση του ύδατος από τους γύρω ιστούς. Ωστόσο για την περίοδο απορρόφησης βοηθά η κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας νερού καθημερινά.

Tips

1. ήπιο μασάζ ανά τακτά χρονικά διαστήματα για 48 ώρες.

2. εφαρμογή πάγου τοπικά κατά τις πρώτες ώρες προαιρετικά.

3. αποφυγή έκθεσης σε υψηλές θερμοκρασίες (χρήση καυτού νερού, σάουνα, ηλιοθεραπεία).

4. άγγιγμα της περιοχής μόνο με καθαρά χέρια.

5. σε περίπτωση εκχυμώσεων, ερεθισμού και οιδήματος, εφαρμόστε κρέμα άρνικας, βελτιώνοντας σημαντικά την υπό θεραπεία περιοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350