Βιολογικό Peeling

Το βιολογικό peeling (phyto peel) είναι ένα βαθύ φυτικό peeling με έντονες αντισηπτικές, κερατολυτικές και αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες για την αντιμετώπιση των ειδικών προβλημάτων της επιδερμίδας. Μη επιθετικό ή σταδιακά αυξανόμενης έντασης ανάλογα το στάδιο που γίνεται η εφαρμογή, και λιγότερο τοξικό peeling, το οποίο αντιμετωπίζει την γήρανση, μειώνει τις λεπτές γραμμές, και τις ρυτίδες, βελτιώνει τις δυσχρωμίες (μελαγχρωματικές κηλίδες) καθώς αποτελεί και αποτελεσματική θεραπεία στην αντιμετώπιση της ακμής. Το βιολογικό peeling ενδείκνυται σε περιπτώσεις έντονης σμηγματόρροιας.

Το phyto peel είναι μια θαυμάσια, βιολογική, 100% φυσική και ισχυρή μέθοδος απολέπισης. Το κύριο δραστικό συστατικό είναι το spongilla fluviatis. Ένα σφουγγάρι του γλυκού νερού, σχετικά σπάνιο είδος, το οποίο φύεται σε ορισμένες μόνο λίμνες του πλανήτη. Έχει την ιδιότητα να διαπερνά την κεράτινη στοιβάδα και να απελευθερώνει κάτω από την επιδερμίδα σπάνια ένζυμα και πολλά άλλα δραστικά συστατικά.

Η τριβή επιτρέπει στα βότανα να διεισδύσουν στο βάθος της επιδερμίδας και να το θρέφουν. Μετά από 48 ώρες ξεκινά η αποφολίδωση της επιδερμίδας σταδιακά, εμφανίζοντας ένα δέρμα καθαρό, λαμπερό αφού με αυτήν την διαδικασία επιτυγχάνεται η μέγιστη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών, καθώς και η εξυγίανση των εκκρίσεών του.

Το βιολογικό (phyto) peeling εφαρμόζεται σε 3 στάδια. Το επίπεδο της αποφολίδωσης εξαρτάται άμεσα από την επιλογή της αισθητικού, σύμφωνα πάντα με το δέρμα, και το πρόβλημα του ατόμου που εφαρμόζουμε το φυτικό peeling. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μία εξατομικευμένη θεραπεία σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το phyto peeling;

Η φυτική θεραπεία απολέπισης νέας γενιάς μπορεί να εφαρμοστεί σε θεραπείες κατά της ακμής σε αρχικό στάδιο (αυξημένη σμηγματόρροια, βλατίδες κ.α.) όσο και σε προχωρημένο στάδιο ακμής (φλεγμονώδης ακμή, μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η εφαρμογή του phyto peeling σε περιπτώσεις ακμής, μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Επίσης το deep phyto peeling έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ως peeling μέσης δράσης, σε ρυτίδες και σημάδια πρόωρης γήρανσης (φωτογήρανση), σε περιπτώσεις υπερμελάγχρωσης, και στην γενικότερη ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Θα πρέπει να αναφερθεί οι παραπάνω καταστάσεις δέρματος συνήθως χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών που συνήθως αποτελείται από 4 έως 6 εφαρμογές, για να δοθεί λύση στις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος.

Οδηγίες μετά την εφαρμογή του phyto peeling:

Κρίνεται απαραίτητη μετά από τις εφαρμογές βιολογικού peeling η χρήση αντηλιακού και αναπλαστικής κρέμας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350