Μεσοθεραπείες Προσώπου

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων. Ειδικά εμπλουτισμένο διάλυμα βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών εγχέεται ενέσιμα ή μη, μέσω του συστήματος micro needling Dermapen, σε συγκεκριμένο βάθος κάτω απο την επιδερμίδα.

Διακρίνεται σε:

 • Μεσοθεραπεία Προσώπου
 • Μεσοθεραπεία Σώματος
 • Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας
 • Μεσοθεραπεία λιπόλυσης
 • Αυτόλογο Μεσοθεραπεία PRP
 • Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Τί επιτυγχάνεται με τη Μεσοθεραπεία Προσώπου;

 • Αναζωογόνηση (προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, χεριών), βαθιά ενυδάτωση, μείωση και πρόληψη των ρυτίδων.
 • Βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων των ματιών.
 • Σύσφιξη

Πώς εφαρμόζεται;

Χρησιμοποιείται διάλυμα αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών. Οι βελόνες της μεσοθεραπείας διεισδύουν σε μικρό βάθος (1-3mm) ενώ ο αριθμός των εγχύσεων ποικίλλει ανάλογα με την θεραπεία.

Μεσοθεραπεία σώματος – Τοπικό πάχος

Οι ουσίες που έχει αποδειχτεί οτι συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, Ι-καρνιτίνη, (artichoke), μελίλωτος κ.α. Ενεργοποιείται η διαδικασία της ρευστοποίησης λίπους (λιπόλυσης), καθώς η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πιο διαπερατή, οπότε και αποβάλλεται σταδιακά το συσσωρευμένο λίπος.

Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Στην πάσχουσα περιοχή εγχύεται ένα κοκτέιλ ουσιών (καφεΐνη,DMAE,καρνιτίνη,εκχύλισμα αγγινάρας κ.α)με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας , τη λείανση της επιφάνειας του δέρματος και την εξάλειψη της όψης <φλοιού πορτοκαλιού>.Οι 5-8 συνεδρίες είναι αρκετές για ένα καλό αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία σώματος – Κυτταρίτιδα

Αντιμετωπίζει ένα απο τα πιο συχνά αισθητικά προβλήματα των γυναικών, της κυτταρίτιδας, μόνη της ή σε συνδυασμό με μασάζ ραδιοσυχνοτήτων και cavitation. Χορηγούμε σε κατάλληλο βάθος ουσίες όπως καφεΐνη, φωσφατιδυλοχολίνη, οργανικό πυρίτιο, καρνιτίνη κ.α. Με την εφαρμογή πάγου πριν, η θεραπεία είναι καλά ανεκτή. Πιθανή επιπλοκή της θεραπείας οι μελανιές, που θα υποχωρήσουν όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους με ουσίες (φωσφατιδυλοχολίνη,δεοξυχολικό οξύ, κ.α)που προκαλούν συρρίκνωση των λιποκυττάρων και αποδέσμευση των λιπαρών οξέων,τα οποία αποβάλλονται μέσω της μεταβολικής οδού.

Αυτόλογος Μεσοθεραπεία PRP

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο μεσοθεραπείας, η οποία εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του δικού μας αίματος, με στόχο την ενεργοποίηση φυσικών μηχανισμών αναγέννησης και ανάπλασης.

Πώς λειτουργεί;

Η μεσοθεραπεία PRP βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια, τα οποία επιλεκτικά και με ειδικό διαχωρισμό απομονώνονται μετά από φυγοκέντρηση του αίματος μας.
Το αποτέλεσμα εκτιμάται περίπου 10 ημέρες μετά την εφαρμογή, ενώ η βελτίωση γίνεται εμφανής μετά από 3-4 εβδομάδες.
Η γενική κατάσταση, η ηλικία, η διατροφή, η σωστή περιποίηση και προστασία του δέρματος από εξωγενείς επιβαρυντικούς βλαπτικούς παράγοντες είναι καθοριστικής σημασίας για την διάρκεια των αποτελεσμάτων.
Η θεραπεία PRP λειτουργεί ως μονοθεραπεία αλλά και συνδυαστικά με άλλες θεραπείες, ανάλογα με την περίπτωση.
Το πλάνο θεραπείας αναφορικά με τον αριθμό, την συχνότητα και τους συνδυασμούς των συνεδριών καθορίζεται μετά απο εκτίμησηαπο εξειδικευμένο γιατρό.
Ο αριθμός των συνεδριών, συνήθως ορίζεται σε τουλάχιστον 3 αναλόγως την ένδειξη εφαρμογής, με μεσοδιάστημα 1 μήνα ενώ συνίσταται μια συνεδρία κάθε 6-9 μήνες. Σε απαιτητικές περιπτώσεις οι θεραπείες μπορούν να γίνουν και συχνότερα. Η ποιότητα και η δυναμικότητα του μίγματος επηρεάζεται από την περιεκτικότητα του αίματος σε αιμοπετάλια.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η ενισχυμένη δράση της αυξάνει την επουλωτική ικανότητα. Και επιταχύνει τις επιδιορθώσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στην επιδερμίδα μας, επιστρέφοντας της τη σφριγηλότητα και τη λάμψη που έχει χάσει.

Βρίσκει εφαρμογές και σε περιοχές του σώματος όπως λαιμός, ντεκολτέ, χέρια καθώς επίσης και σε περιπτώσεις ουλών ακμής.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Τριχόπτωσης

Η κύρια αιτία της τριχόπτωσης είναι η ελάττωση της αιμάτωσης του τριχοθυλακίου που καταλήγει σταδιακά στην απώλεια της τρίχας. Ο μόνος τρόποςνα επιβραδύνεικανείς αυτή την κατάσταση είναι να βοηθήσει την αιμάτωση του τριχοθυλακίου. Το PRP με την δράση του προκαλεί νεοαγγειογένεση αναστέλλοντας με αυτό τον τρόπο τη γενεσιουργό αιτία της τριχόπτωσης.

Οδηγίες μετά την εφαρμογή μεσοθεραπείας-Booster-PRP

 • Αποφυγή έκθεσης σε υψηλές θερμοκρασίες (χρήση καυτού νερού, σάουνα, ηλιοπεραπεία)
 • Άγγιγμα της περιοχής μόνο με καθαρά χέρια
 • Αποφυγή έντονου μακιγιάζ για 24 ώρες και χρήση ενυδατικής κρέμας υαλουρονικού οξέος

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την κλινική.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

  Διεύθυνση

  • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
  • info@odontiatrikoathinon.gr
  • (+30) 210 6813330-350