Πότε πρέπει να κάνω πανοραμική ακτινογραφία και τι θα πρέπει να προσέξω;

Ιατροί και επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η υγεία των δοντιών μας, φανερώνει την γενική μας υγεία, καθώς αντικατοπτρίζουν τον οργανισμό μας. Δικαιολογημένα υπάρχει αυτή η αντίληψη, καθώς το στόμα θεωρείται η βιτρίνα κάθε ανθρώπου.

Η λεπτομερής ανάλυση και μελέτη της οδοντοστοιχίας μας και τα προβλήματα αυτής, μπορούν να προλάβουν ευρύτερα προβλήματα υγείας. Για παράδειγμα, η έλλειψη σταθερότητας τον δοντιών μπορεί να οφείλεται σε περιοδοντίτιδα.

Ο έλεγχος του στόματος και των δοντιών κρίνεται πολύ σημαντικός και η πανοραμική ακτινογραφία στόματος με ψηφιακό υπολογιστικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας αναγκαία.

Στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ διαθέτουμε τον τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας, X Mind Trium της Acteon, που επιτυγχάνει με το λιγότερο ποσοστό ακτινοβολίας υψηλής ποιότητας απεικονιστικές εξετάσεις.

Η πανοραμική ακτινογραφία δοντιών, ειδικά με τον ψηφιακό υπολογιστικό τομογράφο που βρίσκεται στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, προλαμβάνει πλήθος ασθενειών ενώ προσφέρει στον εκάστοτε ιατρό που θα μελετήσει την ακτινογραφία ολοκληρωμένη εικόνα της στοματικής και οδοντικής κατάστασης του ατόμου.

Με την πλήρη και αναλυτική διάγνωση επιλύονται τυχόν απορίες σχετικά με μολύνσεις, λοιμώξεις, κρυμμένα δόντια, πόνους στη στοματική κοιλότητα κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350