Πόσο σημαντικό είναι να επιλέξω πιστοποιημένα εμφυτεύματα;

Η απάντηση είναι μονόδρομος, αφού καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία στην αποκατάσταση έχει και η εταιρεία παραγωγής των εμφυτευμάτων.

Τα εμφυτεύματα τιτανίου που παράγονται από αξιόπιστες εταιρείες, όπως οι πρωτοπόρες Mis ή Straumann, έχουν απόλυτη ακρίβεια στην σύνδεση μεταξύ των διαφόρων μερών των εμφυτευμάτων, καθιστώντας την χρήση τους απολύτως ασφαλή. Τηρούμε αυστηρά όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας που απαιτούν τα εμφυτεύσιμα στον οργανισμό υλικά.

Στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ διαθέτουμε την απαιτούμενη εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία για την εκτέλεση της διαδικασίας εμφύτευσης. Η προσθετική εκπονείται και εκτελείται από ειδικό προσθετολόγο σε συνεργασία με τα πιο σύγχρονα οδοντοτεχνικά εργαστήρια.

Η καθαρότητα των επιφανειών των εμφυτευμάτων (ξένες προσμείξεις) και η απόλυτη εφαρμογή είναι καθοριστικοί παράγοντες για την μακροχρόνια επιτυχία της εμφύτευσης.

Στο πρώτο ραντεβού ρωτήστε μας για τους τρόπους πληρωμής που σας προσφέρουμε ώστε να κάνετε προσιτές πληρωμές, με πιστωτική και άτοκες δόσεις.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προγραμματίσετε ραντεβού στην κλινική μας. Ελάτε να συζητήσουμε τις επιλογές που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350