Νέα εποχή για την εξυπηρέτηση των οδοντιατρικών περιστατικών ΑΜΕΑ στο Μαρούσι.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα εποχή της ATHENS NORTH CLINIC που σε συνεργασία με την εξιδεικευμένη κλινική στόματος ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη σύμπραξη για οδοντιατρικές υπηρεσίες και θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου-σώματος.

Στις εγκαταστάσεις μας συνολικής επιφανείας 600 τ.μ. στο Μαρούσι, το ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ σας προσφέρει υπηρεσίες ακτινοδιάγνωσης, αισθητικής οδοντιατρικής, ειδικό τμήμα ΑΜΕΑ, εμφυτευμάτων, ένθετα-επένθετα, ενδοδοντίας, λεύκανσης δοντιών, ορθοδοντικής ενηλίκων & παιδιών, όψεις πορσελάνης-ρητίνης, παιδοδοντίας, περιοδοντολογίας, πρόληψης, προσθετικής, στοματολογίας, χειρουργικής στόματος, που σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες της ATHENS NORTH CLINIC καλύπτουμε όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να προκύψουν ώστε να επιτύχουμε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο.

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίοι γιατροί αναλαμβάνουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας.

Το ειδικά εξοπλισμένο οδοντιατρικό τμήμα ΑΜΕΑ στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πιο απαιτητικών περιστατικών, από την είσοδό τους στην κλινική μέσω της ειδικά διαμορφωμένης οδού, το parking με την υπηρεσία valet, τον εξειδικευμένο εξοπλισμό στην οδοντιατρική αίθουσα, και τέλος την άμεση εξυπηρέτηση από τους γιατρούς και τη γραμματεία στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Σας καλούμε για να σας γνωρίσουμε από κοντά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποφυγή της μετάδοσης του Covid-19, αφού οι κλινικές μας ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και ATHENS NORTH CLINIC λειτουργούν κάτω από πολύ αυστηρούς ελέγχους υγιεινής.

Βρείτε μας στο Μαρούσι, Θεοτοκοπούλου 4, ΤΚ 15125, έναντι του Helexpo, και απολαύστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία υψηλών παροχών. Ελάτε να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για κάθε οδοντιατρικό και αισθητικό πρόβλημα.

Aκολουθήστε μας στα social media σε FB Facebook και IG Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

    Διεύθυνση

    • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
    • info@odontiatrikoathinon.gr
    • (+30) 210 6813330-350