Κάντε την επίσκεψη στον οδοντίατρο παιχνίδι!

Η παιδοδοντιατρική επιστήμη αντιμετωπίζει τους μικρούς ασθενείς ως ξεχωριστή ομάδα.

Η γνωριμία και η εξοικείωση του παιδιού με τον παιδοδοντίατρο και το οδοντιατρικό περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Το παιδί μαθαίνει και ενημερώνετε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να νιώσει οικεία και άνετα ώστε η επίσκεψη στον παιδοδοντίατρο να μην είναι άγχος για τους γονείς.

Από τη φύση τους τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα ίδια πράγματα και γεγονότα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, πόσο μάλλον τον ιατρικό χώρο που είναι κάτι τελείως ξένο και διαφορετικό στα μάτια τους.

Η ομαλή εισαγωγή των παιδιών στο χώρο του οδοντιατρείου και η εξάλειψη του φόβου είναι σημαντική. Σκοπός μας είναι η ομαλή συνεργασία παιδοδοντίατρου και παιδιού, αφήνοντας τον πόνο και την στυγνή εικόνα των οδοντιατρείων στο παρελθόν.

Το κατάλληλα διαμορφωμένο τμήμα στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, βοηθά τα παιδιά να προσαρμοστούν, και να δουν την επίσκεψή τους σαν ένα παιχνίδι.

Ένα ραντεβού με την παιδοδοντίατρο στην κλινικής μας περιλαμβάνει ανάλογα με τις ανάγκες των δοντιών:

 • λεπτομερή στοματικό και οδοντικό έλεγχο.
 • φθορίωση όπου τοποθετείται φθόριο σε μορφή gel ή βερνικιού στα δόντια κι έχει ως στόχο να τα κάνει ανθεκτικότερα στην προσβολή από τερηδόνα.
 • αποτρύγωση (καθαρισμός) που έχει ως στόχο την απομάκρυνση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας και τρυγίας.
 • τοποθέτηση προληπτικών εμφράξεων οπών και σχισμών (sealants) που πραγματοποιείται χωρίς να τροχιστούν τα δόντια κι έχει ως στόχο την αποφυγή τερηδονισμού των μασητικών επιφανειών των οπίσθιων δοντιών.

Γνωρίστε το ειδικά διαμορφωμένο τμήμα μας αποκλειστικά για παιδιά!

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων που καταχωρώ στη φόρμα παραπάνω για την απάντηση του τρέχοντος αιτήματός.

  Διεύθυνση

  • Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125 * Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
  • info@odontiatrikoathinon.gr
  • (+30) 210 6813330-350